AK Partili Orhan Miroğlu'nun yeğeni Akşener'in danışmanı oldu

AK Partili Orhan Miroğlu'nun yeğeni Akşener'in danışmanı oldu

AK Partili Orhan Miroğlu'nun yeğeni olan inşaat mühendisi Baver Miroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı oldu. Miroğlu, ekim ayında İYİ Parti'ye katılmıştı.

Ekim ayında İYİ Parti'ye katılan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Orhan Miroğlu'nun yeğeni ve inşaat mühendisi Baver Miroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı olarak görevlendirildi.

ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından Meclis’teki grup toplantısında rozeti takılan Miroğlu, Akşener’in danışmanı olarak görevlendirildiğini açıkladı. Görevini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Miroğlu şu ifadelere yer verdi:

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından, Genel Başkan Danışmanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Güven ve teveccühleri için kendilerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN