AK Partili Tayyar'dan, Bekir Pakdemirli'ye kibir göndermesi

AK Partili Tayyar'dan, Bekir Pakdemirli'ye kibir göndermesi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin görevinden istifa etmesinin ardından AK Partili Şamil Tayyar bir açıklama yaptı. Tayyar, "Bekir Pakdemirli'nin kibrinden kurtulmasını Rabbimden niyaz ederim" dedi.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli görevinden istifa etti, yerine Vahit Kirişci atandı. Bu atama kararının ardından AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"PAKDEMİRLİ'NİN KİBRİNDEN KURTULMASINI RABBİMDEN NİYAZ EDERİM"

Tayyar, yaptığı açıklamada, "Tarım ve Orman Bakanlığı'na atanan Prof. Dr. Vahit Kirişci hocamızı kutlarız. Allah yolunu açık etsin. Bekir Pakdemirli'nin ise kibrinden kurtulmasını Rabbimden niyaz ederim. Her görevin bir sonu var. Aslolan milletin vicdanında yer almak, Allah'ın rızasını kazanmaktır." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN