Pakdemirli'nin istifasının ardından Bakan Koca'dan dikkat çeken mesaj

Pakdemirli'nin istifasının ardından Bakan Koca'dan dikkat çeken mesaj

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli görevinden istifa ederken, yerine Vahit Kirişci atandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pakdemirli'nin istifasının ardından yaptığı paylaşımda "Baki kalan bu kubbede hizmettir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli görevinden istifa ederken, yerine Vahit Kirişci atandı.

Pakdemirli'nin istifasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Koca, paylaşımında "Tarım ve Orman Bakanı değerli arkadaşım Bekir Pakdemirli görevinden ayrıldı. Hizmetleri için kendisine teşekkür ediyor, Sn. Cumhurbaşkanımız tarafından Tarım ve Orman Bakanı görevine getirilen kıymetli Vahit Kirişci Beye üstün başarılar diliyoruz. Baki kalan bu kubbede hizmettir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN