Akbank nisan ayına hızlı bir giriş yaptı! Güncel promosyon rakamlarını açıkladı... EYT'liler bankanın yolunu tuttu!

Akbank nisan ayına hızlı bir giriş yaptı! Güncel promosyon rakamlarını açıkladı... EYT'liler bankanın yolunu tuttu!

EYT düzenlemesi ile birlikte gündemde yer alana emekli promosyon rakamları nisan ayı ile birlikte yeniden gündeme geldi. Bankalar arasında yaşanan promosyon rekabeti ile birlikte emekli vatandaşlara güncel rakamlar yansıtılmaya devam ediyor. Nisan ayının gelmesiyle birlikte merak edilen emekli promosyonları yeniden gündemde yerini aldı. Akbank tarafından verilen emekli promosyonları şu şekilde...

AKBANK'TAN PROMOSYON AÇIKLAMASI!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte bankalar arasındaki hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor. Emekli vatandaşların gündeminde yer alan konulardan birisi olan emekli promosyon ödemelerine dair güncellemeler devam ediyor.

Akbank tarafından nisan ayı promosyon ödemeleri açıklandı. Nisan ayının gelmesiyle birlikte promosyon rakamlarında güncellemeye giden bankalar ile birlikte rekabet ortamı yeniden hız kazandı.

Geçtiğimiz günlerde en düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükselmesi ile birlikte emekli promosyonlarında da değişiklik yaşandı. Beklenen değişiklik ise Akbank tarafından geldi. Güncel emekli promosyonlarını paylaşan Akbank nisan ayına hızlı giriş yaptı.

2022-maas-farki-ne-kadar-zam-farki-oo0z-cover.webp

AKBANK NİSAN AYI PROMOSYON ÖDEMESİ

En düşük emekli maaşının 2 bin lira zamlanmasıyla birlikte 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükseldi. Emekli maaşlarına göre verilen promosyon ödemeleri ise bu vesileyle artmış oldu. Maaş aralığına göre yapılan promosyon ödemeleri açıklandı. Nisan ayının gelmesiyle birlikte merak edilen Akbank güncel promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı 0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL,
  • Maaş aralığı 3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL,
  • Maaş aralığı 7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL,
  • Maaş aralığı 10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor.

beklenen-duyuru-az-once-geldi-emekli-promosyonlarina-son-jest-aralik-ayi-listesi-bastan-asagi-yenilendi-iste-en-yuksek-promosyonu-veren-o-banka-766210193.jpg

AKBANK PROMOSYON KAMPANYASI

Akbank tarafından duyurulan emekli promosyon kampanyaları ise devam ediyor. Emekli maaşlarını 1 Mart tarihi ile 30 Nisan tarihleri arasında Akbank'a taşıyan ve 3 yıllık taahhüt imzalayan vatandaşlar kampanyadan faylanabilecek.

3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağına dair taahhüt veren emekli vatandaş promosyona ek olarak kampanya dönemi içerisinde ilk kez Axess veya Wings sahibi olması durumunda 12 ay içerisinde toplamda ya da tek seferde en az 1000 TL harcaması durumunda 1.500 TL chip-para kazanacak. Toplamda ise promosyon tutarı 8 bin 500 TL'ye kadar tırmanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN