Akbank rekor promosyonu duyurdu! Emekli bayram hediyesi tadında: Promosyon için son günler

Akbank rekor promosyonu duyurdu! Emekli bayram hediyesi tadında: Promosyon için son günler

Akbank tarafından bayram öncesinde promosyon ödemeleri güncellendi. Yapılan duyuru ile birlikte promosyon ödemesini güncelleyen Akbank emekliye müjdeyi verdi. Promosyon rakamlarındaki son durum ise emeklilerin dikkatini çekti. Peki güncel promosyon ödemesi ne kadar? İşte tüm detaylar...

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONLARINI GÜNCELLEDİ

Emekli promosyonlarında yapılan güncelleme tüm hızıyla sürüyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve En düşük emekli maaşında yapılan güncelleme ile birlikte promosyon ödemeleri de güncellenmeye devam ediyor.

16 milyon emekliyi ilgilendiren gelişmeler ile birlikte promosyon güncellemeleri de yeniden hız kazandı. Bankalar arasında yaşanan rekabete kısa bir süre önce promosyon ödemelerini güncelleyen Akbank'ta dahil oldu. Güncel promosyon rakamları ile birlikte dikkatleri çeken Akbank emekli vatandaşları kendi bünyesine katmayı istiyor.

2022 yılı ile birlikte başlayan promosyon ödemeleri 2023 yılının nisan ayı ile birlikte tüm hızıyla devam ediyor. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olmasıyla birlikte promosyon ödemeleri otomatik olarak artış gösterdi.

1528094-1.webp

AKBANK GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ

Akbank tarafından güncellenen promosyon ödemeleri kısa bir süre içerisinde gündemde yer aldı. Bankalar arasında yaşanan promosyon rekabeti Akbank'ın promosyon açıklamasıyla birlikte noktalandı. Ramazan Bayramı'na saatler kala müjdeli haber emeklilerin dikkatini çekti. Maaş aralığına göre verilecek olan promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı 0 – 3.499 TL maaş tutarına 4.200 TL tutarında ödeme yapılacak.
  • Maaş aralığı 3.500 TL – 7.499TL maaş tutarına 4.850 TL tutarında ödeme yapılacak.
  • Maaş aralığı 7.500 TL – 9.999 maşa tutarına 6.250 TL tutarında ödeme yapılacak.
  • Maaş aralığı 10.000 TL ve üzeri maaş tutarlarına 7.000 TL tutarında ödeme yapılacak.

Akbank promosyon güncellemesi ile birlikte SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emekli vatandaşın 30 Nisan tarihine kadar promosyon ödemesinden faydalanacağını açıkladı. 3 yıl boyunca Akbank üzerinden maaş alacağına taahhüt veren emekli vatandaşlara 7.000 TL promosyon ödemesi ve her ay en az 1.000 TL harcama sözüne 1.500 TL chip-para veriliyor. Toplamda verilen maksimum promosyon ise 8 bin 500 TL olarak açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN