Akbank'lı olan 2.000 TL'yi cebe indiriyor! Tek yapmanız gereken... Kampanya bitimine son günler

Akbank'lı olan 2.000 TL'yi cebe indiriyor! Tek yapmanız gereken... Kampanya bitimine son günler

Akbank tarafından görülmemiş kampanya başladı. Şartları sağlayan vatandaşlara 2 bin TL hediye kampanyasını resmi web sitesi üzerinden duyurdu. Sürekli olarak kampanyaları ile gündeme gelen Akbank bu kez kesenin ağzını açtı. 2 bin TL'yi kapmak için yapmanız gerekenler paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Kampanyalar ile sürekli olarak gündemde yer alan Akbank'tan yeni bir kampanya daha başladı. Neredeyse her ay düzenli olarak kampanyalar yapan Akbank, bu kez kesenin ağzını açtı. Müşterilerine ya da yeni müşterilerine sunduğu bu kampanya ile birlikte para ihtiyacınız karşılanacak.

AKBANK'TAN 2.000 TL MÜJDESİ

Akbank tarafından düzenlenen kampanyada hem müşterilerine hem de yeni müşterilerine 2 bin TL müjdesini verdi. Kampanyaya dair detayları resmi web sitesinde paylaşan Akbank kısa sürede büyük ilgi gördü.

Her ay yeni bir kampanya ile milyonların dikkatini çeken Akbank'ın kampanyasından faydalanabilmek için son günler kapıya dayandı. 31 Ağustos tarihi ile sona erecek kampanya için detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

asgari-ucret-para-2.webp

KAMPANYA DETAYLARI

Akbank tarafından başlatılan kampanyadan faydalanabilmek için bireysel kartı olmayıp da 1 Ağustos 2023 ile 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında ilk kez Axess kredi kartı başvurusu yapanlara ve 31 Ağustos'a kadar onaylanması gerekiyor. Başvurusu onaylananlar Juzdan, Akbank Mobil ya da SMS yolu ile kampanyaya katılabilir.

Kampanya kapsamında başvuru yapan kişi 15 Eylül 2023 tarihine kadar market, giyim ve elektronik eşya sektöründe yapılacak 1.500 TL ve üzeri harcamaya 250 TL hediye kazanacak. Toplamda ise hediye chip-para 2.000 TL'ye kadar birikebilecek.

4-gun-sonra-4337-lira-para-odemesi-baslayacak-e-devlet-uzerinden-paranizi-kontrol-edin-bankadan-veya-pttden-alin-ldln.jpg

KAMPANYA BAŞVURU SÜRECİ

Akbank tarafından başlatılan kampanyaya Akbank Mobil, İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubeler üzerinden katılım sağlayabilirsiniz. Juzdan üzerinden kampanyaya katılım sağlamak için harcama yapmadan önce "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak harcamanızı yapabilirsiniz.

SMS ile kampanyaya katılım sağlamak için alışveriş yapmadan önce sisteme kayıtlı cep telefonununuz üzerinden "ODUL" yazıp 4566'ya SMS göndermeniz gerekir. Sisteme ulaşan mesajınıza "kayıt oldunuz" cevabı geldikten sonra harcamalarınızı yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN