Akşener: Millete üçüncü bir seçenek sunuyoruz

Akşener: Millete üçüncü bir seçenek sunuyoruz

İYİ Parti lideri Akşener, Adana’da; büyükşehir belediye başkanı adaylarının Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş olduğunu açıkladı. “Ayyüce Türkeş Taş göreceksiniz Adana’nın bu dönemdeki büyükşehir belediye başkanı olacak. Seçileceğine Allah şahit kalpten inanıyorum” diyen Akşener “Biz milletimize nefes aldıracak, üçüncü bir tercihiniz var kardeşim diyen bir siyasi organizasyonuz” ifadesini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Yerel Seçimleri için başlattığı il gezilerine devam ediyor. Geçtiğimiz salı günü Manisa’yı ziyaret eden Akşener Adana’daydı. İYİ Parti Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Akşener “Uzun bir zamandır il teşkilatlarımızı gezemedim. Çünkü Kovid vardı. Bugün Adana İl Başkanlığındayız. Tarif edilemez duyguların karşılığı” dedi. Partisinin kuruluş günlerini hatırlatan Akşener “Nereden nereye diye bir psikolojim var. Çok zor bir yoldan geçtik. İki yumruğun arasına sıkıştırılmış birbirine düşman edilen ve bu işin rantını da siyasetçinin yediği, milletimizin çırak çıktığı bir düzeni Allah bize gösteriyor, bugün gösteriyor, yarın da inşallah bunun sonuçlarını göreceğiz. Biz milletimize nefes aldıracak, üçüncü bir tercihiniz var kardeşim diyen bir seçenek ortaya sunan bir siyasi organizasyonuz” ifadesini kullandı.

AYYÜCE TÜRKEŞ ADANA’DA BAŞKAN OLACAK

Akşener, partisinin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayının İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş olduğunu söyledi. Akşener şunları söyledi:

“Ayyüce Hanım’ın bir özelliği var. Adana’nın da bir özelliği var. Adana rahmetli başbuğumuzun şehri. Adana rahmetli başbuğumuzu bağrına basmış ve onu milletvekili seçmiş bir ilimiz. Benim gözüm kadim başbuğun şehridir Adana. ‘Adana’dan aday etmek istiyorum seni’ dediğimde 10 dakikalık muhtemelen annesine bir bilgi verdi, 10 dakika sonra ‘şu saatte uçağa binip geliyorum’ dedi. Ayyüce Hanım aynı zamanda babasından öğrendiği, vazifeye koşmak, vazifeden kaçmamak şiarının da canlı temsilcisidir. Türkiye’de yoktu şu süreçte bazı çalışmalar yaptık ve önde çıktı. O yoktu biliyor musunuz GİK topladım ben, ‘Adana’da Ayyüce Hanım’ı aday edeceğim’ dedim ve basından duydu. ‘Adana’ya hizmet benim için bir şereftir’ dedi ve tartışmadı. Ayyüce Türkeş Taş göreceksiniz Adana’nın bu dönemdeki büyükşehir belediye başkanı olacak. Belediye başkanlığı gibi ağır bir sorumluluk, ağır bir görev seni bekliyor. Seçileceğine Allah şahit kalpten inanıyorum. İki kadının el ele verip bu işi başaracaklarına inancım tamdır.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN