Akşener: Recep Bey 14 Mayıs akşamı emekli olacak

Akşener: Recep Bey 14 Mayıs akşamı emekli olacak

İYİ Parti Lideri Akşener, Keçiören'de bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışında "Bir oy Kemal Kılıçdaroğlu'na, bir oy da İYİ Parti'ye" diyerek partililerden oy istedi. "Savaşa gitmiyoruz, bayram gibi seçime gidiyoruz." diyen Akşener, "Doktorlarımıza giderlerse gitsinler diyen, sağ elinden Hizbullah; Gaffar Okkan’ın katilleri, sol elinde PKK hem Kürt çocuklarının hem Türk çocuklarının katillerinin eli bulunan bu ucube sistemin başındaki Recep Bey de 14 Mayıs akşamı emekli olacak." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinden Ankara 2'inci bölge 2'inci sıradan aday olan Sedat Aksakallı'nın Keçiören'de bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışında açıklamalarda bulundu. "Savaşa gitmiyoruz, bayram gibi seçime gidiyoruz." diyen Akşener, "Doktorlarımıza giderlerse gitsinler diyen, sağ elinden Hizbullah; Gaffar Okkan’ın katilleri, sol elinde PKK hem Kürt çocuklarının hem Türk çocuklarının katillerinin eli bulunan bu ucube sistemin başındaki Recep Bey de 14 Mayıs akşamı emekli olacak." diye konuştu.

Akşener, "Hayal edin, gözünüzü kapatın. Bu ülkede İYİ Parti kurulmamış olsaydı bugün 14 Mayıs seçimlerine giderken neyi konuşuyor, neyi hayal ediyor, neyi umut ediyor olacaktık? Yani bir şeyi değiştirdiniz, Türkiye'de her şeyi değiştirdik" dedi.

Akşener, konuşmasında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i de eleştirerek, "Meşhur bir dinozor parkı var ya. Bu adamın dinozor takıntısı ne? Bileniniz var mı?" ifadelerini kullandı.

6852661.jpg

Akşener'in açıklamaları şu şekilde:

"Gezdiğimiz her yerde ki şu ana kadar Ankara'yı hariç tutarak 18 yerleşim yerine gitmişim. Oralarda gördüğüm manzara; İYİ Partimizin milletimizin nezdinde, seçmenimizin nezdinde tuttuğu ve inşallah sizlerin gayretiyle, hepimizin gayretiyle 1'inci parti sandıktan çıkacağız. Biz bunu İYİ Partililer olarak hak ediyoruz. Hayal edin, gözünüzü kapatın. Bu ülkede İYİ Parti kurulmamış olsaydı bugün 14 Mayıs seçimlerine giderken neyi konuşuyor, neyi hayal ediyor, neyi umut ediyor olacaktık? Yani bir şeyi değiştirdiniz, Türkiye'de her şeyi değiştirdik. 2017'de hatırlayın nelerin üzerinden geçtik? Hangi engelleri aştınız? Onun için ben size cesurlar diyorum. Onun için bu harekete 'cesurlar hareketi' diyorum. Çocuklarınızın rızkını verdiniz. Çocuklarınızın geleceğini, istikbalini tehlikeye attınız, işlerinizi tehlikeye attınız. Her şeyinizi tehlikeye attınız ama direndiniz. İrade koydunuz ve bu defa Cenabıhak bu gayretlerimizi gördü ve inşallah bu ülkenin emniyet supabı, bu ülkenin sigortası olan İYİ Parti'mizi Allah'ımın izniyle, milletimin teveccühüyle birinci parti yapacağız inşallah. Biz bunu hak ettik"

“14 MAYIS’TA HEM BU UCUBE SİSTEMDEN KURTULACAĞIZ"

Akşener’in konuşması sırasında partililer sık sık “Meral Başbakan” sloganları attı. Akşener şunları söyledi:

“Bir geldim seçim bürosu açılışını geçmiş yarı miting gibiyiz. Biz zaten bu işi almışız. Benim sizden istediğim bir şey var; ben hepimizin çalışması, helal oylarınızla partimiz birinci parti olmadan başbakan olamam. Başkaları gibi abidik gubudik işlere girişemeyeceğim için birileri gibi garip pazarlıklar yapamayacağım için, bir elimde Hizbullah bir elimde PKK olmadığı için, partimiz birinci olduğu zaman başbakan olacağım demektir. 14 Mayıs’ta hem bu ucube sistemden kurtulacağız hem de İYİ Partimizi birinci parti olarak o sandıktan çıkaracağız.

“SEÇMEN MİLLETİMİZ VELİNİMET OLDUĞUNU ANLAYACAK”

Biz harama el uzatmayan kul hakkına girmeyen insanlarız. 31 Mart seçimine giderken biz teklif ettik CHP’ye ve birlikte gittik. Birlikten Ankara ve İstanbul doğdu, her ikisi kalpleri sıktı, o iki şehir ciğerleri söktü. İYİ Partililer, biz övünmeliyiz, gurur duymalıyız; Mansur Yavaş’ın seçiminin organizatörü biziz. Bu seçimlerin birlikte olmasını sağlayan biziz. Aynı şey İstanbul için geçerli. 14 Mayıs’ta sandığa gidilecek, hepimiz o kadar çok çalışacağız ki İYİ Parti milletimizin teveccühü ile birinci çıkacak. Sonra bu ucube sistem ortadan kalacak. Bir ay içinde 100 bin öğretmen tayin olacak. KPSS mağdurlarının mağduriyeti giderilecek. EYT’lilerdeki, 3600’deki haksızlık giderilecek. Bu torpil sistemindeki baş rol oynayan mülakat sistemi ortadan kalkacak, 21 senedir iktidarlar yeni akıllarına geldi. Seçmen milletimiz velinimet olduğunu anlayacak.

“BU UCUBE SİSTEMİN BAŞINDAKİ RECEP BEY DE 14 MAYIS AKŞAMI EMEKLİ OLACAK”

Savaşa gitmiyoruz, bayram gibi seçime gidiyoruz. Kim daha iyisini yapıyorsa ona oy verilecek bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Doktorlarımıza giderlerse gitsinler diyen, sağ elinden Hizbullah; Gaffar Okkan’ın katilleri, sol elinde PKK hem Kürt çocuklarının hem Türk çocuklarının katillerinin eli bulunan bu ucube sistemin başındaki Recep Bey de 14 Mayıs akşamı emekli olacak. Sizden bütün milletimizden şunu istemenizi rica ediyorum; 2 tane oy kullanacaklar birisi Kemal’e, bir diğeri de İYİ Parti’ye yani Meral’e. İnşallah bunda başarılı olacağız. Bugün burada gördüğüm bu başarının ufukta göründüğü şeklinde.”

'ANKARA ÇİFTÇİSİNİN KAZANDIĞI PARA 4,5 MİLYAR LİRA'

Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Başkentkart uygulamasını hatırlatarak, "Evlere gidiyorum. O evlerdeki insanların durumunu anlıyorum. O durumu anlamaya çalıştığım evlerde Sayın Mansur Yavaş'ın gönderdiği, her ay bir kilo et alınan kartlar var. O evlerde Ağrılılar var, Çankırılılar var, Hakkarililer var, Diyarbakırlılar var, Batmanlılar var, Yozgatlılar var, Çorumlular var, Türkiye'nin aklınıza gelen her yerinden insan var. Fakirlikte eşitledi bunlar bizi, biliyor musunuz? Kartla gidiyorsun, alışveriş yapıyorsun, istediğin yerden alışveriş ediyorsun. Kimse belediyenin gönderdiği bir kart olduğunu bilmiyor" diye konuştu.

GÖKÇEK'E DİNAZOR PARKI ELEŞTİRİSİ: BU ADAMIN DİNOZOR TAKINTISI NE?

Akşener, konuşmasında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i de eleştirdi. Akşener, "Meşhur bir dinozor parkı var ya. Bu adamın dinozor takıntısı ne? Bileniniz var mı? Şimdi oraya harcanan para 3 kişinin cebine girdi. Tam 16 milyar lira. Şu 16 milyar lirayla neler yapılabilirdi ey gençler. 31 Mart'tan bugüne kadar Ankara çiftçisinin kazandığı para 4,5 milyar lira. Bir tarafta sosyal belediyecilikle çiftçisinin cebine, köylünün cebine 4,5 milyar lira girmesini sağlayan bir anlayış, diğer tarafta 16 milyar lirayı birilerinin cebine koyan jeliboncu arkadaş. İşte şu mukayese bile bu seçimi kazanmamızın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor." ifadesinde bulundu.

'BİR OY KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA, BİR OY DA İYİ PARTİ'YE'

Akşener, kendisini izlemeye gelen partililerden bir ricada bulunarak, "2 tane oy kullanacaklar. Birisi Kemal'e, yani Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na. Bir diğeri de İYİ Parti'ye. Yani orada göreceksiniz; İYİ Parti, güneş. Mührü oraya basacaksınız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN