Akşener Stockholm'de mahkemeye başvuran partililerle görüştü

Akşener Stockholm'de mahkemeye başvuran partililerle görüştü

İYİ Parti Lideri Akşener, İsveç'te Kuran-ı Kerim'in yakılması olayının ardından Stockholm Mahkemesi'ne başvuran İYİ Parti İsveç Dış Temsilciliği heyetiyle bir araya geldi. Akşener, süreci yakından takip edeceğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsveç'te Kuran-ı Kerim'in yakılması olayının ardından Stockholm Mahkemesi'ne başvuran İYİ Parti İsveç Dış Temsilciliği heyetiyle görüştü.

Akşener, İYİ Parti İsveç Dış Temsilciliği Başkanı Sibel Kırpıcı, İYİ Parti İsveç Dış Temsilciliği Kadın ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sibel Kocagözoğlu ve İYİ Parti İsveç Dış Temsilciliği Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Haki Korkmaz'ı makamında kabul etti.

İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı Ayyüce Türkeş ile İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Eski Başkanı Rıdvan Uz'un da hazır bulunduğu görüşmede Akşener, süreci yakından takip edeceğini söyledi.

İsveç’te son olarak haziran ayında Kuran-ı Kerim yakılmış, olay büyük tepki çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN