Akşener'den enflasyon çıkışı: Hazırız, biz çözeriz!

Akşener'den enflasyon çıkışı: Hazırız, biz çözeriz!

İYİ Parti lideri Akşener, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan'ın enflasyona sebep olduğu fakat hala konuşmaya devam ettiği yorumunda bulunurken, "Kimse merak etmesin ki bu cahil zihniyete rağmen hazırız, enflasyon sorununu biz çözeriz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabı üzerinden artan enflasyonla ilgili bir paylaşım yaptı. Akşener, paylaşımında "Ekonomi cahili Erdoğan'ın sebep olduğu enflasyon, milletimizin geleceğine ipotek koyarken kendisi bile ne dediğini bilmeden konuşmaya devam ediyor. Kimse merak etmesin ki bu cahil zihniyete rağmen hazırız, enflasyon sorununu biz çözeriz!" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri ayrıca, 'Projelerimiz ve kadrolarımızla biz hazırız, çözeriz" sözlerini sarf ettiği bir video da paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN