Akşener'den öğretmenine ziyaret: 'İstikbali reisicumhur, başbakanlık'

İYİ Parti lideri Akşener, Validebağ Huzurevi'ndeki ortaokul öğretmeni Zerrin Köksal'ı ziyaret etti. Köksal, Akşener için “Çok sevdiğim bir öğrencimdi. Çok güzel başarılara ulaşacak inşallah. İstikbali reisicumhur, başbakanlık” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, beraberindeki heyetle bugün, İstanbul’daki Validebağ Huzurevi’ni ziyaret etti. Sakinleri arasında ortaokul öğretmeni Zerrin Köksal’ın da bulunduğu huzurevinde emekli öğretmenlerle bir araya gelen Akşener, dertlerini dinledi, sohbet etti.

Sohbet sırasında Köksal, öğrencisi Akşener için “İyi bir ailenin kızıdır. Kendisi çok çok iyidir. Tahmin edemeyeceğiniz kadar çok iyi bir insan. Çok sevdiğim bir öğrencimdi. İYİ Parti’yi kurarak da çok güzel başarılara ulaşacak inşallah. İstikbali reisicumhur, başbakanlık” dedi. Akşener ise gülerek, “Hocam oraya girmesek” dedi.

5874605.jpg

AKŞENER’E RESİM HEDİYE ETTİ

Emekli öğretmenlerle tek tek tanışan Akşener, ardından resim öğretmeni, 93 yaşındaki Mustafa Orhan Şide’nin huzurevindeki sergisini gezdi. Şide, ispirtolu kalemle çizdiği sergideki birkaç resmi Akşener’e hediye etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN