Ali Babacan, Anıtkabir'i ziyaret etti

Ali Babacan, Anıtkabir'i ziyaret etti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin kuruluşunun ikinci yıl dönümünde ekibiyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Babacan, Anıtkabir Özel Defterine, "Türkiye’yi uluslararası alanda saygın bir devlet haline getirme sorumluluğunu kalbimizde hissediyoruz" yazdı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin kuruluşunun ikinci yıl dönümünde ekibiyle birlikte Anıtkabir'e ziyarette bulundu. Babacan, Anıtkabir Özel Defterine, "Türkiye’yi uluslararası alanda saygın bir devlet haline getirme sorumluluğunu kalbimizde hissediyoruz" yazdı.

Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Babacan, deftere şunları yazdı:

YOLUMUZU AYDINLATIYOR

“Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Demokrasi ve Atılım Partisi’nin kuruluşunun ikinci yıl dönümünde huzurunuzdayız. Bundan bir asır önce tüm dünyaya haykırdığınız ‘Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. En ağır koşullar altında dahi, gücünü ve meşruiyetini milletin egemenliğinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden alma kararlılığınızı, günümüze taşımaktan büyük bir onur duyuyoruz.”

SORUMLULUĞU KALBİMİZDE HİSSEDİYORUZ

“Cumhuriyetimizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma hedefimizde emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ni uluslararası alanda itibarlı ve saygın bir devlet haline getirme sorumluluğunu kalbimizde hissediyoruz. Partimiz üçüncü, Cumhuriyetimiz yüzüncü yaşına girdiğinde özgür, adil ve zengin bir Türkiye’ye ulaşma hedefiyle durmadan ve yorulmadan çalışıyoruz. Sizin ve yol arkadaşlarınızın ruhu şad olsun.”whatsapp-image-2022-03-09-at-13-06-20.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN