Ali Babacan: Erdoğan’ın siyasi hayatının finali, yeni bir başlangıç olacak

Ali Babacan: Erdoğan’ın siyasi hayatının finali, yeni bir başlangıç olacak

DEVA Partili Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Erdoğan’ın siyasi hayatının finali, 84 milyon için umuda açılan yeni bir başlangıç olacak" ifadelerini kullandı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya hesabı Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi. "Millete nankör diyecek kadar ileri giden Erdoğan’ın siyasi hayatının finalinde tercih ettiği yalnızlığa, çaresizliğe üzülüyorum" diyen Babacan şunları söyledi:

Ama bu ülkeyi düşürdüğü duruma daha çok üzülüyorum. Sayın Erdoğan’ın siyasi hayatının finali, 84 milyon için umuda açılan yeni bir başlangıç olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR (18)
18 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN