Altınla ilgili ne söylediyse çıktı! Haluk Özdil'den bir bomba daha: Altın o tarihte 3 Bin TL olacak

Altınla ilgili ne söylediyse çıktı! Haluk Özdil'den bir bomba daha: Altın o tarihte 3 Bin TL olacak

Altın almayan bir daha alamayabilir! Altınla ilgili söyledikleri bir bir çıkan ekonomist Haluk Özdil yeni bir tahminde bulundu! Özdil’in bomba tahmini altın sahiplerini mutlu ederken altın borcu olanları yıkacak! Altın o tarihte 3 Bin TL olacak...

Ekonomi dünyasının tanınmış isimlerinden Haluk Özdil, gram altının geleceği hakkında çarpıcı tahminlerde bulundu. Murat Akan'ın Youtube kanalına konuk olan Özdil, altın fiyatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

‘ŞU ANA KADAR ALTINI BASKILADILAR’

resim-2024-02-12-141934469.png

Özdil, daha önce altınla ilgili yaptığı tahminlerin tuttuğunu belirterek, "Ben daha önce de altınla ilgili konuştum. Altınla ilgili ne söylediysem bir faydamız oldu. Benim büyük fonla, büyük yatırımcılarla işim yok. Benim altın hesabım da yok altınım da yok. Şu ana kadar altını baskıladılar. FED altını baskılamak için şu ana kadar her şeyi yaptı." ifadelerini kullandı.

ALTIN 3 BİN LİRAYI BULABİLİR

Altının 2 bin lirayı geçmesiyle birlikte, Özdil'e göre altın rallisi daha da hızlanacak. Özellikle 31 Mart seçimlerinden sonra altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini öngören Özdil, “Ama artık bunda sona gelindi. Altın 2 bin lirayı geçti. 31 Mart seçimlerinden sonra altını kimse tutamayacak. Zaten içerde bir takım önlemler alınacak. Ekonomi politikası anlamında kararlar olacak. Haziran'dan sonra altını kimse tutamaz. Yıl sonuna kadar 2500 lirayı görebilir. Hatta 3 bin lirayı bulabilir. Altın alan zarar etmez. Alıp kenarda tutacaksınız. Alıp bekleyeceksiniz" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN