Anavatan Partisi İstanbul’dan aday çıkardı

Anavatan Partisi İstanbul’dan aday çıkardı

Partiler, yerel seçimlere hazırlık süreçlerine tüm hızıyla devam ediyor. Anavatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Başkanı Umut Çınar oldu.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Partiler il il, ilçe ilçe adaylarını açıklamaya devam ediyor. Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Başkanı Umut Çınar, Anavatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Çınar, İstanbul'un ticari potansiyelini ve marka değerini artırmak için çalışmalar yapacağını söyleyerek "Şehrin ekonomik büyümesine katkı sağlamayı hedefliyorum" dedi. Çınar, yaşlılara ve iş dünyasına odaklanan projeler geliştireceklerini de belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN