Ankaralılar müjde! Otobüs ve metrolar ücretsiz oldu…

Ankaralılar müjde! Otobüs ve metrolar ücretsiz oldu…

Binlerce Ankaralıyı ilgilendiren bir müjde geldi! Otobüs ve metroların ücretsiz olacağı duyuruldu. Artık sadece 65 yaş üstüne değil herkese ücretsiz olacak. EGO Genel Müdürlüğü açıklama yaptı…

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir açıklamaya göre otobüs ve metroların ücretsiz olacağı duyuruldu. Yüzlerce Ankaralı ise bu haberle sevinçten havalara uçtu. Bununla birlikte sadece 65 yaş üstüne değil tüm vatandaşlara ücretsiz oldu.

EGO’DAN YENİ DUYURU

Zafer Bayramı’nın 101. yılı nedeni ile Ankara Büyükşehir Meclisi tarafından yeni bir karar alındı. EGO’nun işlettiği tüm toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceği duyuruldu. Bu kapsamda EGO otobüsleri, metrolar, teleferikler vatandaşlara ücretsiz hizmet edecek.

ego-ic.jpg

BELLİ SAATLER ARASINDA ÜCRETSİZ

EGO Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama kapsamında sadece 0 Ağustos günü toplu taşımalar ücretsiz olacak. Bu kapsamda 30 Ağustos bitimine yani gece 00.00’a kadar toplu taşımalar ücretsiz kullanılabilecek. Konuya ilişkin vatandaşlara bilgi veren EGO, paylaşımında şunları söyledi:

“EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları (EGO otobüsleri, METRO, ANKARAY, ve Teleferik) ile Zafer Bayramı’mızın 101. Yılı olan 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü ücretsiz olarak hizmet verilecektir.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN