Antalya ve İzmir'in modası geçti! Ruslar gemi gemi o ilimize akın ediyor: Kimsenin ummadığı o şehir resmen turistlerin gözdesi

Antalya ve İzmir'in modası geçti! Ruslar gemi gemi o ilimize akın ediyor: Kimsenin ummadığı o şehir resmen turistlerin gözdesi

Turizm denince akla gelen şehirlerden Antalya ve İzmir'in modası geçti! Ruslar gemi gemi o ilimize akın ediyor! Kimse ummuyordu ama o şehir turistlerin gözdesi oldu...

Kruvaziyer turizminin gözde destinasyonlarından biri haline gelen Samsun, yine yüzlerce Rus turiste ev sahipliği yapıyor. Kruvaziyer turizminde Antalya ve İzmir'i arka planda bıraktı.

2,5 AYDA 6. KEZ SAMSUN'U ZİYARET ETTİ

samsun-1.jpg

Son 2,5 ay içinde 6. kez Samsun'u ziyaret eden Astoria Grande adlı kruvaziyer gemisi, 442 mürettebat ve bin 36 Rus turisti Samsun Limanı'na getirdi.

Rusya'nın Sochi Limanı'ndan hareket eden kruvaziyer gemisi, İstanbul ve Amasra'nın ardından Samsun'u ziyaret etti. Limanda karşılanan Rus turistler, gün boyunca Samsun'u keşfetmek ve alışveriş yapmak için serbest zaman geçirdiler.

Rus turistler, Samsun'un farklı bölgelerine dağılarak şehrin kültürünü ve güzelliklerini keşfetme fırsatı buldular. Akşam saatlerinde ise gemi, Samsun Limanı'ndan ayrılarak rotasına Trabzon'u ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN