AÖF güz dönemi sınavları ne zaman 2021-2022? Açıköğretim vize ve final sınav tarihleri

AÖF güz dönemi sınavları ne zaman 2021-2022? Açıköğretim vize ve final sınav tarihleri

2021-2022 AÖF sınav tarihleri, kurum tarafından açıklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi vize sınavları 27-28 Kasım 2021 günlerinde, final sınavları 8-9 Ocak 2022 günlerinde yapılacak. Sınavların uzaktan mı yoksa yüz yüze mi olacağı hakkında herhangi bir duyuru yapılmadı. İşte, 2021-2022 AÖF sınav tarihleri...

AÖF güz dönemi sınavlarının ne zaman yapılacağı belli oldu. Üniversite lisans ve önlisans eğitimlerini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) sürdüren öğrenciler, güz dönemi vize ve final sınavı için hazırlıklarını sürdürüyor. Kurumdan yapılan açıklamada, AÖF vize-fnal sınav tarihleri kamuoyuyla paylaşıldı.

2021-2022 AÖF SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) güz dönemi ara sınavları (vize) 27-28 Kasım 2021 tarihlerinde yurt genelinde yapılacak.

Dönem sonu sınavı (final) ise 8-9 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kurum tarafından yapılan açıklamada sınav tarihlerinin Mili Eğitim Bakanlığı, ÖSYM tarafından yapılan sınavlar ve koronavirüs salgını durumuna göre değişebileceği belirtildi.

AÖF SINAVLARI ONLINE Mİ YÜZ YÜZE Mİ OLACAK?

Anadolu Üniversitesi'nin tarihlerini duyurduğu Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi sınavlarının uzaktan online mı yoksa yüz yüze mi olacağı ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. En son yapılan yaz okulu sınavı yüz yüze gerçekleştirildi.

AÖF GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAVI GİRİŞ BELGESİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin internet sitesinde yer alan akademik takvimde sınav tarihlerine yer verildi. 2021-2022 eğitim sezonu bahar dönemi online sınav giriş bilgisi aosogrenci.anadolu.edu.tr sayfası üzerinden öğrenilebilir.

AÖF ONLINE SINAV GİRİŞ EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN