AÖF kayıtları ne zaman bitecek? Kayıt ücretleri ne kadar? (AÖF kayıtlarında geri sayım)

AÖF kayıtları ne zaman bitecek? Kayıt ücretleri ne kadar? (AÖF kayıtlarında geri sayım)

eğitimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde (AÖF) sürdüren adaylar, yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. 2019-2020 eğitim takvimine göre AÖF kayıt tarihlerinde artık geri sayıma geçildi. İşte gelişmeler…

 

Açıköğretim Fakültesinde hâlen okuyan ve kayıtlarını yenileyecek olan öğrenciler, kayıt yenileme tarihlerini ve ücretlerini kontrol ediyor. İnternet üzerinden yapılacak AÖF kayıt yenileme işlemleri için Anadolu Üniversitesi’nin resmî internet adresi kullanılıyor…

AÖF KAYITLARINDA SON TARİH NE ZAMAN?

Açıköğretim Fakültesi yeni kayıtları, 2 Eylül tarihi itibarıyla başlamış, son kayıt tarihi ise 13 Eylül olarak açıklanmıştı. Yatay Geçiş kayıtları 16-18 Eylül, ek yerleştirme, DGS ve Sağlık Lisans Tamamlama kayıtları da 16-20 Eylül, Yatay Geçiş Ders Ekleme süreci da 17-18 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

Ders ekle ve sil dönemi de 7-18 Ekim tarihlerinde tamamlanacak.

19-09/12/aof2.jpg

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

2019 2020 AÖF kayıt yenileme tarihleri de 7 Ekim tarihi itibarıyla başlayıp 18 Ekim tarihinde son bulacak. AÖF kayıt yenileme mazeretli kayıt işlemi de ise Ekim tarihinde gerçekleştirilecek

Öğrenciler, daha sonra gerekli belgelerle açıköğretim bürolarına gidip kayıtlarını bitirebilecek. Kurum, belirtilen tarihten sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvurularının reddedileceğini ve kayıtlarının tamamlanmayacağı konusunda öğrencileri uyardı.

Adaylar, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabilir.

İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzuna www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından veya aof.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN