AÖL girişi yap: 6-7 Nisan AÖL soru ve cevapları tıkla öğren | 2019 2. dönem sınavı soru ve cevapları

AÖL girişi yap: 6-7 Nisan AÖL soru ve cevapları tıkla öğren | 2019 2. dönem sınavı soru ve cevapları

AÖL girişi yaparak 6-7 Nisan AÖL soru ve cevaplarını tıklayarak öğrenebilirsiniz. 2019 2. dönem sınavı soru ve cevaplarının bu gün açıklanması bekleniyor. İşte AÖL sınav soru ve cevapları ile ilgili detaylar ve MEB'den gelen açıklamalar...

AÖL girişi yaparak 6-7 Nisan AÖL soru ve cevaplarını öğrenebilirsiniz. 2019 2. dönem sınavı soru ve cevaplarına dair MEB'den yapılan açıklamalar haberimizde. Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2. Dönem sınavı 6 ve 7 Nisan 2019'da yapıldı. Sınavlarda ter döken öğrenciler AÖL sonuçlarının ne zaman açıklamacağı tarihi merak ediyor. AÖL soru ve cevapların yayınlanmasını bekleyen öğrenciler cevap anahtarına bakarak tahmini notlarını hesaplayabilir. Bu nedenle AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınav soru ve cevap kitapçığının MEB tarafından açıklanması bekleniyor. İşte konu hakkında MEB'den yapılan son dakika açıklama...

AÖL soru ve cevapları (6-7 Nisan) AÖL 2. dönem soruları ve cevaplarının 7 Nisan öğleden sonra ve ta 8 Nisan günü açıklanması bekleniyor.  

AÖL sonuçlarının 25 Mart tarihinde açıklanabileceği öngörülüyor.

2019 AÖL KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

AÖL 3. dönem kayıt yenileme işlemleri 2-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

19-04/07/2019-2-donem-sinavi-soru-ve-cevaplari.jpg

AÖL 3. DÖNEM TAKVİMİ

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı III. dönem kayıt yenileme işlemleri: 02 – 14 Mayıs 2019

3. dönem ders seçme ve sınav merkezi güncellemesinin açılması: 02 Mayıs 2019

3. dönem ders seçme ve sınav merkezi güncellemesinin kapatılması: 14 Mayıs 2019

3. dönem sınav giriş yerlerinin internette yayınlanmaya başlanılması: 03 Temmuz 2019

19-04/07/aol-2-donem-soru-ve-cevaplari.jpg

KİMLER KAYIT YENİLEME YAPTIRACAK?

Öğrencilik durumu Silik, Donuk veya Aktif olan öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemi yaptıracaktır. Kayıt yenileme işlemini yaptırmayanlar III. Dönem sınavına katılamaz. Başvurular, il ve İlçelerde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine yapılacak.

Öğrencilik durumu “ Silik, Donuk veya Aktif ” olan öğrencilerin kayıt yenileme sınav bedelini anlaşmalı bankalara yatırmış öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Bu öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemlerini tamamlatmak için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine müracaat etmelerine gerek yoktur.

Otomatik kayıt yenileme işlemi için ilan edilen kayıt yenileme tarihleri arasında her gün mesai bitiminden sonra Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sistemi çalıştırılacaktır. Sistemin çalıştırıldığı saate kadar kayıt yenileme ücretini anlaşmalı bankalara yatıran öğrencilerimizin öğrencilik durumları sistem üzerinden “Aktif” yapılarak kayıt yenileme işlemi tamamlanacaktır.

Açık Öğretim Lisesinde kayıt yenileme işleminiz yapılarak öğrencilik durumunuzu sistem üzerinde “Aktif” hale geldikten sonra iletişim bilgilerinizi (Telefon, adres) ve sınava girmek istediğiniz il/ilçe merkezini mutlaka güncelleyiniz. Kayıt yenileme ücretini yatırdıktan en geç bir iş günü sonra öğrencilik durumunuz kayıt yenilediğiniz dönem için aktif olmamış ise / kayıt yenile işleminiz yapılmamış ise kayıt yenile işleminizi yaptırmak için halk eğitimi merkezi müdürlüğüne müracaat ediniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN