Asgari ücrete dev zam! Fatih Portakal canlı yayında açıkladı: Asgari ücrete yapılacak zam bu!

Asgari ücrete dev zam! Fatih Portakal canlı yayında açıkladı: Asgari ücrete yapılacak zam bu!

Ünlü gazeteci Fatih Portakal, yeni yılda asgari ücrete yapılacak zammı canlı yayında açıkladı. Portakal'ın açıklamaları asgari ücretli çalışanlarda büyük heyecan yarattı.

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte asgari ücrete yapılacak zam merak konusu oldu. Ünlü gazeteci Fatih Portakal, milyonların gözünü diktiği konu hakkında açıklamalarda bulunarak net rakamı verdi. Portakal, yeni asgari ücreti canlı yayında açıkladı.

Kasım ayının son günlerine girilmesiyle birlikte milyonlarca vatandaşın gözü kulağı asgari ücret zammına çevrildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın 2024 yılında asgari ücrete tek zam yapılacağının açıklamasının ardından yeni asgari ücretin ne kadar olacağı merak konusu oldu. Asgairi ücrette ikinci zamma gerek kalmayacak bir zammın planlandığını açıklayan Bakan Işıkhan, “İkinci zamma gerek olmayacak diye düşünüyoruz. Tüm parametreler iyi gidiyor çünkü." ifadelerini kullanmıştı.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Mynet'te yer alan habere göre; Fatih Portakal, 2024 yılındaki asgari ücretin yüzde 49 zamla 17 bin TL olacağını açıkladı.

Sözcü TV, Fatih Portakal'ın ilk yayınını duyurdu

Portakal açıklamasında "Asgari ücret aşağı yukarı 17 bin TL olacak! 16.500 - 16.900... Sevgili izleyiciler size daha önce de söylemiştim, 100 lira eksik 100 lira fazla olabilir! Ama şunu söyleyeyim fazlasıyla çıkaracaklar. Bunu da söyleyeyim verdikleri zammı fazlasıyla çıkaracaklar." dedi.

Portakal'ın bu açıklamaları milyonlarca asgari ücretli çalışanı heyecanlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN