Asgari ücreti nokta atışı bilmişti! Fatih Portakal, şimdi de AK Parti'nin adaylarını açıkladı: Sürpriz isimler

Asgari ücreti nokta atışı bilmişti! Fatih Portakal, şimdi de AK Parti'nin adaylarını açıkladı: Sürpriz isimler

Asgari ücret açıklanmadan önce nokta atışı yaparak bilmişti! Şimdi de gazeteci Fatih Portakal, AK Parti'nin önümüzdeki seçimlerde aday olacak isimlerini açıkladı! Sürpriz isimler var...

TUNACAN ATALAY

Ünlü gazeteci Fatih Portakal, geçtiğimiz haftalarda 17 bin liralık asgari ücret artışını doğru bir şekilde öngörmesiyle dikkat çekmişti. Şimdi ise, AK Parti'nin üç büyükşehir belediye başkan adaylarını kulis bilgilerine dayanarak açıkladı.

AK PARTİ'NİN İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR ADAYLARI BELLİ OLDU

İkinci tura kadar 18 yaşına girecekler... Sayı belli oldu, seçimde oy kullanacaklar! - Son Dakika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve Ankara adaylarını Pazar günü açıklayacağını duyurmasının ardından, Fatih Portakal'dan çarpıcı bir iddia geldi. Sözcü TV'de ana haber bültenini sunan Portakal, canlı yayında "AK Parti'nin adayları artık netleşti" diyerek, özellikle İstanbul ve Ankara için sürpriz isimler öne sürdü.

İSTANBUL ADAYI İÇİN NET İDDİA: ALİ YERLİKAYA

ALİ YERLİKAYA KİMDİR, kaç yaşında? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nereli? İşte biyografisi - Son Dakika Haberler

Portakal, AK Parti'nin İstanbul adayının Ali Yerlikaya olduğunu iddia ederek, "Yüzde 90" gibi kesin bir ifade kullandı. Yerlikaya'nın adaylığı, AK Parti'nin İstanbul'daki stratejisinin bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

ANKARA VE İZMİR'DE SÜRPRİZ İSİMLER GÜNDEMDE

Ankara adaylığı için ise Portakal, "Ankara'da Turgut Altınok kesin gibi" diyerek bir başka sürpriz ismi gündeme getirdi. İzmir adaylığı için ise eski Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ismini öne çıkardı. Portakal, CHP'nin İzmir adayı Tunç Soyer olursa, AK Parti'nin stratejisini değiştirebileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN