Aşılar yeniden hayatımıza giriyor! 15 Eylül'den o yaş grubuyla başlıyor... Bakan Koca resmen duyurdu

Aşılar yeniden hayatımıza giriyor! 15 Eylül'den o yaş grubuyla başlıyor... Bakan Koca resmen duyurdu

Ülkemiz yeniden salgının pençesinde! Aşılar yeniden hayatımıza girecek! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmen duyurdu... 15 Eylül'den itibaren o yaş grupları için başlıyor!

Ülkemiz yeniden salgın tehlikesiyle karşı karşıya. Bizzat Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Yarından itibaren aşılama faaliyetleri başlayacak.

GRİP AŞISI UYGULAMASI BAŞLAYACAK

5f743c7670380e122ca88ad0.webp

Sağlık Bakanı Koca, eski adı Twitter olan X hesabından aşı uygulamasının başlayacağını duyurdu. Yarından itibaren 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı bulunan hastalar için grip aşısı uygulaması 15 Eylül Cuma günü (yarın) başlayacak.

GRİP AŞISINI REÇETEYLE ALABİLECEKSİNİZ

6178ae4345d2a0aac469d2f5.webp

Fahrettin Koca, X hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, "15 Eylül'den itibaren 65 yaş ve üstü tüm vatandaşlarımızla 65 yaş altında olup kronik hastalığı bulunan hastalarımız için grip aşısı uygulaması, normal takvimiyle başlıyor. Grip aşısı, grip hastalığına yakalanma riskini azaltır, hastalığın şiddetini hafifletir. Grip, özellikle, 65 yaş üstü ile kronik hastalığı bulunan kişilerde zatürre, bronşit, sinüzit ve kulak enfeksiyonu gibi komplikasyonlara yol açmaktadır. Grip aşılarımızı mutlaka yaptıralım. Doktorunuza başvurarak reçetenizi yazdırabilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN