Aşk-ı Memnu dizisinin çiftliği satılıyor! Arsen Hala'nın çiftliği rekor fiyatla satışta!

Aşk-ı Memnu dizisinin çiftliği satılıyor! Arsen Hala'nın çiftliği rekor fiyatla satışta!

Aşk-ı Memnu dizisinin Arsen Hala’ya ait meşhur Çatalca’daki çiftliği satışa çıkarıldı. Lüks detaylarıyla dikkat çeken mülk için istenen fiyat 195 milyon TL!

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinin ikonik mekanlarından biri olan Arsen Hala’nın çiftliği, dudak uçuklatan fiyatıyla satışa çıktı. İstanbul’un gözde bölgelerinden Çatalca’da yer alan bu özel mülk için istenen rakam 195 milyon TL’yi buluyor.

AŞK-I MEMNU’NUN UNUTULMAZ ÇİFTLİĞİ YENİ SAHİBİNİ ARIYOR

2-001.webp

Halit Ziya Uşaklıgil’in edebi eserinden uyarlanan ve 2008 yılında ekrana gelen Aşk-ı Memnu, oyuncu kadrosunun yanı sıra mekanlarıyla da hafızalarda yer etti. Dizinin birçok önemli sahnesine ev sahipliği yapan ve Arsen Hala karakterinin yaşam alanı olarak izleyiciyle buluşan çiftlik, şimdi satılık ilanıyla gündemde.

23 ODALI MALİKANE, LÜKS DETAYLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

3-001.webp

Çatalca’nın Ovayenice Mahallesi’nde bulunan mülk, toplamda 10.665 metrekarelik geniş bir arazi üzerine kurulu. Tek katlı yapı, 1.800 metrekarelik kapalı alana sahip. Denize karşı konumlanan bu özel taş yapı; 23 oda, hamam, sauna ve açık yüzme havuzu gibi pek çok özelliği bünyesinde barındırıyor.

EK ALANLA BİRLİKTE TOPLAM ARAZİ 54 BİN METREKAREYE ULAŞIYOR

1-001.webp

Satışa sunulan konut için belirlenen fiyat 135 milyon TL. Ancak mülkün hemen yanındaki 43.302 metrekarelik ek arazi de dahil edilirse, toplam alan yaklaşık 54 bin metrekareye çıkıyor. Bu durumda istenen toplam bedel ise 195 milyon TL oluyor. Böylece yatırım yapmak isteyenler için devasa bir taşınmaz paketi sunuluyor.

GEÇMİŞTE BUTİK OTEL OLARAK HİZMET VERMİŞTİ

1989 yılında Mimar Altan Denizel tarafından tasarlanan bu tarihi çiftlik, iş insanı Dikran Masis tarafından inşa edildi. Başlangıçta kişisel kullanım için planlanan yapı, 2005’ten sonra butik otel olarak hizmet vermeye başladı. Çiftlikte ayrıca 6 personel odası, profesyonel mutfak, şaraphane özelliği taşıyan çamaşır odası, yönetim ofisleri, toplantı salonları, taş fırın, yürüyüş parkuru ve iki farklı masaj odası da bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN