ATA AÖF vize sınavları ne zaman, saat kaçta? Ara sınav online mı, yüz yüze mi?

ATA AÖF vize sınavları ne zaman, saat kaçta? Ara sınav online mı, yüz yüze mi?

ATA AÖF ara sınav tarihleri, yeniden gündeme geldi. Zira, ATA AÖF vize sınavları 20-21 Kasım 2021 günlerinde yurt genelinde yüz yüze yapılıyor. İlk oturum saat 09.30'da, ikinci oturum saat 14.00'te başlarken, her bir sınav 30 dakika sürüyor. Yanlarında sınav giriş belgesi olmayan öğrencilerin sınav binasına alınmadığını belirtelim. İşte, ATA AÖF akademik takvim...

Erzurum Atatürk Üniversitesi (ATA) Açıköğretim Fakültesi'nin (AÖF) 2021-2022 eğitim sezonu vize sınavları gerçekleştiriliyor. Ders notunun yüzde 20'si vize (ara) sınavlarından, yüzde 80'i final (yarıyıl sonu) sınavlarından teşkil oluyor. ATA AÖF sınavları bu yıl yüz yüze gerçekleştiriliyor.

ATA AÖF VİZE (ARA) SINAVLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Erzurum Atatürk Üniversitesi'ne (ATA) bağlı Açıköğretim Fakültesi'nde (AÖF) okuyan öğrencilerin sınav tarihleri geldi çattı. ATA AÖF vize (ara) sınavları 20-21 Kasım 2021 tarihlerinde yüz yüze yapılıyor.

Üç oturumdan oluşacak ATA AÖF sınavı ilk oturum 20 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 09.30'da, ikinci oturum saat 14.00'te başlayacak. Üçüncü oturum ise 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 15.00'te düzenlenecek. Öğrencilere her ders için 30'ar dakika sınav süresi verilecek.

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÖĞRENİLİR?

ATA AÖF sınav giriş yerleri obs.atauni.edu.tr adresinden sorgulanabiliyor. Aynı adresten ATA AÖF sınav giriş belgesi de alınabiliyor. Giriş belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava alınmıyor.

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELER

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askeri öğrenciler için askeri kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

2021-2022 ATA AÖF SINAV TAKVİMİ

20212022akademiktakvim.png

ATA AÖF SINAV YERİ SORGULAMA SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN