ATA AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF 2021-2022 güze dönemi sınavları 25-26 Aralık tarihlerinde tamamlandı. Sınavların ardından sınav soruları ve yanıtlar erişime açıldı. ATA AÖF final sınavlarını tamamlayan öğrenciler, yanıtların yayınlanması ile birlikte gerçek sonuçlarını merakla beklemeye başladı.

Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi güz dönemi final sınavlarını tamamlayan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi sorguluyor. ATA AÖF, final sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz bir tarih duyurmadı. Final sonuçlarının bütünleme sınavlarından önce birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

ATA AÖF SORULARINA VE CEVAPLARINA NEREDEN BAKILIR?

ATA AÖF sınav soruları ve cevapları Öğrenim Yönetim Sistemi'ne (LMS) yüklendi. Bu sayfada yer alan soru itiraz sayfasından sınav soruları görülebildi ve yine bu sayfadan 29 Aralık 2021 Çarşamba saat 13:00'a kadar soru itirazlarında bulunuldu.

ATA AÖF SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

Sonuçlar http://obs.atauni.edu.tr adresinden sorgulanabilir. Sonuçların açıklanmasının ardından kullanıcı adı ve kullanıcı şifresiyle sisteme giriş yapan adaylar, sorgulama işlemlerini yapabilecek. Konuyla ilgili son dakika açıklamaları için ATA AÖF'ün duyurular sayfası takip edilebilir.

ATA AÖF FİNAL SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bütünlemeleri 5-6 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecek.

ATA AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

Ders geçme notu hakkında Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklama şöyle:

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı'nın 18.03.2016 tarih ve 75850160-106-158- 16196 sayılı yazısında, aynı programı uygulayan üniversiteler arasında haksız rekabetin önlenmesi, ölçme ve değerlendirme sistemlerinde uygulama birliğinin sağlanması ve üniversitelerimizin açık öğretim programlarındaki kalitenin belli bir düzeyin altına düşmemesi için, açık öğretim programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 35'e çıkarılmasına, 26.02.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında karar verildiği belirtilmektedir.

Anılan karara istinaden Fakültemiz programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 2020-2021 eğitim öğretim yılı, güz yarıyılından geçerli olmak üzere 30'dan 35'e çıkarılmasına Üniversite Senatomuz tarafından karar verilmiştir.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN