AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? İşte 2021 AÖF yeni kayıt tarihleri

AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak? İşte 2021 AÖF yeni kayıt tarihleri

AÖF kayıt ve kayıt yenileme işlemleri! Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklamaya göre, AÖF kayıt yenileme işlemlerinin 27 Eylül 2021 günü başlayacağı belirtildi. Yeni kayıt yapan adayların işlemlerini internet üzerinden online yapabilecek. İşte, AÖF yeni kayıt ve kayıt yenileme sayfası...

AÖF kayıt ve kayıt yenileme tarihleri belli oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören öğrenciler için kayıt yenileme tarihleri geldi çattı. Lisans veya önlisans eğitimlerini açıköğretim modeliyle alan öğrenciler, 2021-2022 sezonu için kayıt yenileme işlemlerini internet üzerinden yapabilecek. İlk kez kayıt olacak öğrenciler için de online ortamdan fotoğraf yüklemesi yapılabilecek ve ev adreslerine öğrenci kartı gönderilecek.

AÖF YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME NE ZAMAN 2021?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül 2021'de başlayacak ve 8 Ekim 2021'de sona erecek. Güz dönemi ara sınavı 27-28 Kasım 2021'da, güz dönemi dönem sonu sınavı ise 8-9 Ocak 2022'de yapılacak.

AÖF, YKS yeni kayıtları 6 Eylül 2021 tarihinde başlayacak ve 10 Eylül 2021'de sona erecek.

Kayıt işlemleri kayıt tarihinin ilk günü saat 09.00'da başlayıp kayıt tarihinin son günü saat 17.00'de sona erecek.

AÖF KAYIT YENİLEME NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

Anadolu Üniversitesi'nin aof.anadolu.edu.tr web adresinden kayıt otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra ilgili kayıt türünü seçip açıklamalar doğrultusunda başvuru adımlarını tamamlayarak online başvuru işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Online başvuru işlemlerinde adayın HES kodunu girmesi zorunlu olduğunu belirtelim.

Yüklenen fotoğrafların adayın kolaylıkla tanınmasını sağlayacak şekilde, cepheden yüzü açık ve son 6 ay içinde çekilmiş olması gerekiyor. Açıköğretim sisteminde kullanılmak üzere yüklenilen fotoğrafın adaya ait olmaması, hatalı geçersiz olması durumunda doğacak olumsuzlukların sorumluluğu adaya ait olacak.

AÖF YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN