Atama bekleyen öğretmenlere geçmiş olsun! Bakan Şimşek açıkladı, atama bekleyen öğretmenler yıkıldı

Atama bekleyen öğretmenlere geçmiş olsun! Bakan Şimşek açıkladı, atama bekleyen öğretmenler yıkıldı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı atama bekleyen öğretmen karalar bağladı. Uzun süredir atama bekleyen öğretmenler bu haberle yıkıldı. İşte tüm detaylar…

En çok atama bekleyen grup içerisinde yer alan öğretmenler, atama haberlerini de yakından takip ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 'Kamuda Tasarruf Paketi'ni açıkladı öğretmenler karalar bağladı. Araç alımından bina alımına Hatta kiralanmasına kadar olan süreçleri işaret eden Bakan Şimşek, emekli olanlardan kamuya yapılacak yeni alımlara kadar her alanı etkileyecek yeni paket detaylarını açıkladı. Öğretmen atamalarıyla ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Şimşek, atama bekleyen öğretmenleri üzdü. İşte tüm detaylar…

ATAMA BEKLEYEN ÖĞRETMENLER YIKILDI

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen toplantıda 'Kamuda Tasarruf Paketi'ni açıklayan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, atama bekleyen öğretmenlerle ilgili şaşırtan detayı da paylaştı.

ogretmen-atama-1.jpg

Kamuda 3 yıl boyunca yalnızca emekli olanlar yerine atama yapılacağını işaret eden Bakan Şimşek, atama bekleyen milyonlarca öğretmeni hayal kırıklığına uğrattı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamalarını işaret eden Ekonomist Selçuk geçer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Atama bekleyen öğretmenlere geçmiş olsun. Kamuda tasarruf yine vatandaştan tasarrufmuş. NE DİYİM” açıklamalarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN