Atanamayan öğretmenlere büyük müjde iktidardan geldi! Ataması yapılamayan öğretmenlerin hepsi ataması peyder pey...

Atanamayan öğretmenlere büyük müjde iktidardan geldi! Ataması yapılamayan öğretmenlerin hepsi ataması peyder pey...

Atanma bekleyen binlerce öğretmen adaylarına müjdeli haber geldi. Ücretli, sözleşmeli ya da başka bir isimle nitelendirilen hiçbir öğretmenin kalmaması gerektiği vurguladı. Peyder pey tüm öğretmen adayları kadroya geçirilmesi gerektiğini vurguladı. İşte tüm detaylar...

Atanmayı bekleyen binlerce öğretmenin yüzünü güldüren açıklama iktidardan geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamayla, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak müjdeyi verdi. "Atanmayan öğretmen kalmamalıdır" diyerek, peyder pey atanacağı duyuruldu.

ÖĞRETMEN ADAYLARINA MÜJDE

Cumhur İttifakı ortaklarından birisi olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Öğretmenler Günü'nü kutlayan Bahçeli, öğretmen adaylarına müjdeli haberi verdi. Öğretmenlere övgü dolu paylaşımda, sabırla öğretmenin mühim olduğuna dikkat çeken Devlet Bahçeli, öğretmen demenin dünyaya eşdeğer olduğunu söyledi.

Öğretmenlere seslenerek, "Nerede durup nerede sonlanacağını Allah’ın bildiği bu fani hayatın en büyük mucizesi akletmek, buna dayanarak öğrenmek, bundan daha da mühimi sabırla öğretmektir. Tarihin mimarı tek tek insanlardan mürekkep milletler, milletlerin ve medeniyetlerin mimarı da öğretmenlerdir. Aynı zamanda öğretmen demek cehaletin avcısı, ümitlerimizin kamçısı, öğrenme susuzluğumuzun pınarı, kendimizi ve çevremizi tanıma arayışımızın mihmandarı ve müşahidi anlamına gelecektir." açıklamasını yaptı.

7-g1lz.webp

ATANMAYAN ÖĞRETMEN KALMAYACAK

Eğitim öğretim yılında geçen süreçten bahseden Bahçeli, satırlar sınıflar arasında değil gönüller arasında olduğunu işaret etti. Öğretmenlerin gönülleri buluşturan olduğundan bahsederek, geleceğin hamurunun ellerinde olduğunu vurguladı.

Her daim öğretmenlerin yanında olduğunun altını çizen bahçeli, atanmayan öğretmenlerin kalmayacağını söyleyerek, "Ücretli, sözleşmeli veya bir başka ad ve tanım altında hiçbir öğretmen kalmamalı, etap etap hepsi kadroya geçirilmelidir. Kanaatimiz ve kararlılığımız budur. Çünkü öğretmen Türk milletinin varlık güvencesi, istikbal ve istiklal güvenliğidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevleri başında hain terör saldırıları sonucunda şehit düşen, ayrıca bir sebeple hayatını kaybetmiş bütün öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, çalışan veya emekli tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum." ifadelerini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN