Atatürk Evi 10 Kasım'da yeniden ziyarete açılıyor

Atatürk Evi 10 Kasım'da yeniden ziyarete açılıyor

Selanik’teki Atatürk Evi, restorasyon ve çevre düzenlemesinin tamamlanmasının ardından 10 Kasım’da düzenlenecek törenle yeniden ziyarete açılacak.

Selanik’teki Atatürk Evi, kapsamlı restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarının ardından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde yeniden ziyarete açılacak.

Türkiye'nin Selanik Başkonsolosluğu, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyon ve çevre düzenlemesi yaptırılan Selanik'te bulunan Atatürk Evi’nin, 10 Kasım 2025 Pazartesi günü yeniden ziyarete açılacağını duyurdu.

Başkonsolosluğun sosyal medya hesabından yayımladığı duyuruda, Atatürk Evi'nin, 10 Kasım'da Atatürk'ü Anma Günü'nde düzenlenecek törene müteakip saat 10.00'da ziyarete açılacağı belirtildi.

Duyuruda, Atatürk Evi’nin, 10 Kasım Pazartesi günü yapılacak açılışın ardından, pazartesi günleri hariç haftanın diğer günlerinde 10.00–17.00 saatleri arasında ziyarete açık olacağı kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN