Avuç avuç altını gümlettiler! Tam 2,5 kilo… Oraya giden 100 kez düşünsün

Avuç avuç altını gümlettiler! Tam 2,5 kilo… Oraya giden 100 kez düşünsün

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çoğu kişi yurt dışı seyahatlerine başladı. Özellikle araçlarıyla birlikte gümrük kapılarından geçenler dikkat! Gelen son dakika haberi milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Türkiye'den yola çıkan iki farklı araç, gümrük kontrollerinde soyuldu. Tam 2.5 kilogram altını cebe indirdiler. O gümrük kapısından geçecek olanlar dikkat! Gitmeden önce bir daha düşünün, her şeyinizi çalıyorlar.

Özel aracıyla yurt dışı seyahati yapmak isteyenler dikkat! Gelen son dakika haberi milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Türkiye'den yola çıkan iki farklı araç, gümrük kontrollerinde toplam 2.5 kilogramdan fazla altınını kaptırdı. Gelen bilgiler korkunç! Avuç avuç altını çaldılar. Oraya giden 100 kez düşünsün. İşte haberin detayları...

ORAYA GİTMEDEN ÖNCE 100 DEFA DÜŞÜNÜN

Gümrük kapılarında geçicek olanlar dikkat. 31.07.2023 tarihinde, Türkiye'den Bulgaristan'a gitmekte olan Kapitan Andreevo BCP'nin geliş güzergahına araba geldi. Aracın içinde toplamda 3 kişi bulunuyordu. Gümrük kontrol alanında sürücü ve tüm yolcular beyan edecekleri bir şeyleri olmadığını söyledi. Diğer gümrük kontrolü sırasında ise arabada bir sırt çantası buldular. Çantanın içinde tonlarca altın bulunuyordu. Tüm mücevherlerin yolculardan birinin mülkiyetinde olduğunu belirttiler.

fddffd-11.jpg

AVUÇ AVUÇ ALTIN ÇALDILAR!

Yüzükler, bilezikler ve küpeler dahil olmak üzere toplam 977 gram mücevher bulundu. Ekspertiz raporuna göre tüm ürünler 14 ayar altından yapılmış ve toplam değeri 90 863,79 leva olarak belirtildi. Bulgar ruhsatlı bir arabanın gümrük muayenesinde 144 875,40 leva değerinde 1557 gram kaçak altın daha bulundu. Bir Bulgar vatandaşının kullandığı araba, Türkiye'den Bulgaristan'a gelen bir rotada 01.08.2023 tarihinde Kapitan Andreevo BCP'ye ulaştı.

gfgf-25.jpg

TAM 2.5 KİLO ALTINI CEBE İNDİRDİLER

Bulunan altınlar tam 2.5 kilo civarında iken Haskovo Bölge Savcılığı harekete geçti. Yakalanan kişiler hakkında dava süreci başlarken yetkililerden hırsızlık konusunda peş peşe uyarılar geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN