Ayçiçek yağı taşıyan gemi İstanbul Boğazı'na ulaştı

Ayçiçek yağı taşıyan gemi İstanbul Boğazı'na ulaştı

Rusya'dan Çarşamba günü ayçiçeği yağı ile yola çıkan gemisi İstanbul boğazına ulaştı. 6 bin 99 ton ayçiçeği yağı yüklü olan geminin 15 Mart'ta Mersin Limanı'nda olması bekleniyor.

Rusya'dan ayçiçeği yağı ile yola çıkan yük gemisi İstanbul Boğazı'na ulaştı. Geçişini tamamlayan gemi Çanakkale Boğazı'na doğru harekete geçti. Geminin 15 Mart'ta Mersin Limanı'na gelmesi bekleniyor.

Rusya’nın Yisk limanından, Çarşamba günü yola çıkan, 6 bin 99 ton ayçiçeği yağı yüklü Lilac isimli yük gemisi, Kerç kanalını geçerek İstanbul Boğazına ulaştı.

Gemi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi’nin koordinasyonunda Boğaz'dan geçiş yaptı.

120320220802333690680-2.jpg

Gemi geçişine Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ile kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri de eşlik etti.

İstanbul Boğazı'ndan geçişini tamamlayan yük gemisi, Çanakkale Boğazı’na doğru yol aldı.

Geminin 15 Mart’ta Mersin Limanı’nda olması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN