Ayçiçek yağına zam sonrası indirim! Litre fiyatı 38 TL'ye geriledi: Stok yapmak için son şans

Ayçiçek yağına zam sonrası indirim! Litre fiyatı 38 TL'ye geriledi: Stok yapmak için son şans

Mutfakların vazgeçilmez ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağı fiyatları düştükçe düşüyor. Mutfak masraflarını düşürmek isteyenler soluğu market önünde aldı. Ayçiçek yağının litre fiyatı ise 38 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağı fiyatları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi marketleri indirimlerine devam ediyor. Mutfakta en çok ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağı yemekten tatlıya kadar pek çok ürünün içerisinde yer alıyor. Bu kapsamda ayçiçek yağı indirimleri de yakından takip ediliyor. İşte ayçiçek yağı fiyatları…

AYÇİÇEK YAĞI FİYATI DÜŞTÜ

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri tarafından yapılan indirimler büyük bir beklenti ortaya çıkardı. Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin kendi ürünü olan TMO ayçiçek yağının litrelik fiyatı 38 TL'ye kadar düştü.

aycicek-yagi-4.jpg

Türkiye'de yaşanan enflasyon sıkıntılarına çözüm bulmak için kolları sıvayan Tarım Kredi Kooperatif marketleri yeni indirim detaylarını paylaştı. Tüketici indirim ürünlerindeki fiyatları merak ederken ayçiçek yağının fiyatının 38 TL'ye kadar gerilediği bildirildi. Yapılan İndirimin 2 Kasım 2023 tarihine kadar geçerli olduğu belirtildi. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde giden müşteriler 2 Kasım 2023 tarihine kadar ayçiçek yağının litre fiyatını 38 TL'den alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN