Azraille oyun oynadı! Nasreddin Hoca bile yapmazdı: Bu görüntüler Bursa'dan

Trafiğin aktığı caddede bisikletine ters binen bir vatandaş görenleri hayrete düşürdü. Kısa süreli bir şokun ardından herkesin aklına gelen ilk isim Nasreddin Hoca oldu. Sosyal medyada yayınlanan o görüntüler günün en çok konuşulanları arasında yerini aldı. İşte akıllara durgunluk veren o görüntüler…

Bursa'da bir vatandaşın tehlikeli oyunu görenleri şaşkına çevirdi. Sürücüler gördüğü anda bu adam ne yapıyor? sorusunun yanıtını aramaya başladı. Eşeğine ters binen Nasreddin Hoca misali, bisikletini ters binen vatandaş azraille oyun oynadı.

BİSİKLETİ İLE TERS İLERLEDİ

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kayda alınan görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Trafiğin hızlı aktığı caddede bisikletinde ters binerek ilerleyen adam herkesi şaşırtırken sürücülerde hızla cep telefonu kameralarına sarıldı.

bisiklet-ters.jpg

Osmangazi İlçesi Demirtaş Mahallesi'nde yaşanan olayda vatandaşın bisikletini ters binmesi ise akıllara masallara konu olan Nasreddin Hoca'yı getirdi. O anlar saniye saniye kayıt altına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN