Babacan büyük oğlu Kerem'in yemin törenine katıldı

Babacan büyük oğlu Kerem'in yemin törenine katıldı

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, büyük oğlu Kerem Babacan'ın yemin törenine katıldı. Babacan, eşi Ülkü Zeynep Babacan ve küçük oğlu Hilmi Emir'in yer aldığı fotoğrafı sosyal medyadan paylaşarak, ''Askerlik görevi yapan herkese Allah’tan kolaylık, sevdiklerinin yolunu gözleyenlere de tez zamanda sevdiklerine kavuşmayı diliyorum.'' dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, askerlik görevini yerine getiren büyük oğlu Mustafa Kerem Babacan'ın yemin törenine katıldı. Törende çekildikleri aile fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan Babacan, şu ifadelere yer verdi:

''Askerliğini tamamlayan oğlumuz Kerem’in yemin töreninde ailece yanındaydık. Askerlik görevi yapan herkese Allah’tan kolaylık, sevdiklerinin yolunu gözleyenlere de tez zamanda sevdiklerine kavuşmayı diliyorum.''

babacana

İlgili Haberler
YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN