Babacan Erdoğan'a seslendi: Daha çok çadır için neyi bekliyorsunuz?

Babacan Erdoğan'a seslendi: Daha çok çadır için neyi bekliyorsunuz?

Kahramanmaraş’taki depremlerden sonra bu akşam Hatay’da 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8’lik depremler meydana geldi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından afet bölgesindeki çadır sıkıntısına dikkat çekti. Paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyen Babacan, "Deprem bölgesine daha çok çadır göndermek için neyi bekliyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrasında Hatay’da bu akşam 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, 6.4 büyüklüğündeki depremin merkez üssünü Defne, 5.8 büyüklüğündeki depremin merkez üssünü ise Samandağ ilçesi olarak açıkladı. Son verilere göre, 3 kişi hayatını kaybetti, 213 kişi de hastanelere sevk edildi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından afet bölgesindeki çadır sıkıntısına dikkat çekerek iktidara çağrıda bulundu. Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyerek "Deprem bölgesine daha çok çadır göndermek için neyi bekliyorsunuz?" dedi.

Babacan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Deprem bölgesine daha çok çadır göndermek için neyi bekliyorsunuz? Barınma sorununu çözmediğiniz için insanlar deprem tehlikesi altında hasarlı evlerine girmek zorunda kalıyor. Vatandaşlarımız feryat ediyor. Acilen çadır lazım, konteyner lazım. @RTErdogan"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN