Babacan’a Karadeniz morali: Horon tepti, Rize’de coşkuyla karşılandı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim atmosferini doğrudan hissetmek ve vatandaşların nabzını tutmak amacıyla gerçekleştirdiği Karadeniz turunda büyük ilgiyle karşılandı. Eşi Zeynep Babacan ile birlikte Samsun'dan başlayan tur, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize gibi önemli şehirleri kapsadı.

Her gittiği yerde emeklilerin sorunlarını dinleyen DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Trabzon ve Rize'de özellikle coşkulu bir karşılama yaşadı.

Şehirlerin işlek caddelerinde gerçekleştirdiği otobüs turu sırasında esnafları ziyaret eden Babacan, vatandaşların geçim sıkıntılarından ve hükümet politikalarından duydukları rahatsızlıkları da doğrudan dinleme fırsatı buldu.

yeni-proje-001.jpg

Vatandaşların ısrarı üzerine horon tepen Babacan, geceyi de Rize'de geçirerek bölge halkıyla daha yakın bir temas kurma şansı buldu.

Karadeniz turunu tamamlayan Babacan, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt'u ziyaret ederek Doğu Anadolu'ya doğru yol alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN