Babacan'dan 'Altılı Masa'da olduğunuza pişmansınız?' sorusuna yanıt: İmzamızın arkasındayız

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, 14 Mayıs 2023'te yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki partiler arası iş birliği konusundaki sorulara net yanıtlar verdi. Babacan, "imzalarımızın arkasındayız" ve "pişman değiliz" diyerek, Altılı Masa'daki iş birliğine olan inancını ve desteğini açıkça ifade etti.

BÜŞRA AKDAŞ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yaptığı açıklamada, seçimlerdeki iş birliğinin önemine dikkat çekerek, "Biz tarihin doğru zamanında doğru bir yerde durduğumuza inanıyoruz. O gün için %50+1'i tutturmak ancak ve ancak partiler arası iş birliği ile mümkün oluyordu. Bu gerçeği biz gördük ve partiler arası iş birliği ile seçime girdik" dedi.

'İKTİDAR DA 8 BENZEMEZİ TOPLADI'

Ayrıca, iktidarın da benzer bir strateji izlediğine işaret eden Babacan, "İktidar da biliyorsunuz bize '6 benzemez' derken kendisi 7-8 tane benzemezi topladı son dakika, iktidar da Cumhur İttifakı olarak çok sayıda partiyle beraber ittifak halinde girdi" ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi lideri, seçim sürecinde yapılan çalışmalara da değinerek, "84 maddelik anayasa metni hazırladık, 2300 maddelik ortak eylem planı hazırladık, bütün politikaları hazırladık, cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir ortak çalışma ortaya koyduk ve bugün bütün o çalışmaların da arkasındayız" diye konuştu. Babacan, partisinin bu çalışmalarda yer almasının önemini vurgulayarak, "DEVA Partisi'nin de bütün o çalışmalarda imzası var ve imzalarımızın hepsinin de arkasındayız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN