Babacan'dan Anıtkabir'e 100. yıl ziyareti: Türkiye'nin demokratik bir hukuk devleti olması için çalışıyoruz

Babacan'dan Anıtkabir'e 100. yıl ziyareti: Türkiye'nin demokratik bir hukuk devleti olması için çalışıyoruz

DEVA Partisi Lideri Babacan, partisinin yöneticileriyle Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ne yazan Babacan, "DEVA Partisi olarak Türkiye’nin güçlü, demokratik bir hukuk devleti olması için var gücümüzle çalışıyoruz. 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ şiarınızdan hareketle, gücümüzü milletimizden alıyoruz. En çok da gençlerimize ve gençliğimize güveniyoruz. Farklılıklara saygıyı esas alıyoruz." yazdı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhuriyetin 100. Yılı programı dolayısıyla partililer ve yönetim kuruluyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdı. Babacan, deftere "DEVA Partisi olarak Türkiye’nin güçlü, demokratik bir hukuk devleti olması için var gücümüzle çalışıyoruz. 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ şiarınızdan hareketle, gücümüzü milletimizden alıyoruz. En çok da gençlerimize ve gençliğimize güveniyoruz. Farklılıklara saygıyı esas alıyoruz. Birbirimize sırtımızı dönmeden, yüz yüze bakarak, tam demokrasi hedefimizle ilerliyoruz. Cumhuriyetimizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için gece gündüz çalışıyoruz" mesajını yazdı.

Babacan, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Cumhuriyetimizin 100. Yaşını kutlamak üzere huzurunuzdayız. Kökümüzün derinliklerinin idrakindeyiz. Geçmiş medeniyetlerimizden aldığımız güçle ve genç Cumhuriyetimizin birikimiyle yarınlara bakıyoruz. DEVA Partisi olarak Türkiye’nin güçlü, demokratik bir hukuk devleti olması için var gücümüzle çalışıyoruz. 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ şiarınızdan hareketle, gücümüzü milletimizden alıyoruz. En çok da gençlerimize ve gençliğimize güveniyoruz. Farklılıklara saygıyı esas alıyoruz. Birbirimize sırtımızı dönmeden, yüz yüze bakarak, tam demokrasi hedefimizle ilerliyoruz. Cumhuriyetimizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için gece gündüz çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun, daha nice nice yüz yıllarımız olsun. Sizin ve yol arkadaşlarınızın ruhu şad olsun.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN