Babacan'dan Erdoğan'ın sözlerine cevap: Biz geçmişte Türkiye modeliyle çözmüştük

Babacan'dan Erdoğan'ın sözlerine cevap: Biz geçmişte Türkiye modeliyle çözmüştük

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabı üzerinden Erdoğan'ın 'kendi hikayemizi yazıyoruz' yönündeki açıklamalarına cevap verdi. Babacan, "Biz geçmişte Türkiye modeliyle çözmüştük. Tüm dünya böyle adlandırmıştı" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi.

Erdoğan'ın, "Geçmişte Türkiye sıkıntılarını hep başkalarının reçeteleriyle çözmeye çalışmıştı. Bu defa, dünyadan ve kendimizden çıkardığımız dersler ışığında, bilimin, aklın, gayretin ve inancın desteğiyle kendi hikâyemizi yazıyoruz" sözlerine yanıt veren Babacan, "Biz geçmişte Türkiye modeliyle çözmüştük. Tüm dünya böyle adlandırmıştı. Ama şimdi ise sizin ekonomide Çin malı bir model dayatmaya çalıştığınız söyleniyor" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN