Babacan’dan 'genç aday' eleştirisine cevap: Bakma genç göründüğüne!

Babacan’dan 'genç aday' eleştirisine cevap: Bakma genç göründüğüne!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Bahçelievler Belediye Başkan adayı Mehmet Yiğit Çelik'in gençliği ile ilgili yapılan eleştirilere sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Kendisinin 34 yaşında ekonomi bakanlığı yaptığını hatırlatan Babacan, enflasyonu tek haneye düşürme başarısını vurgulayarak ön yargılı olunmaması gerektiğini ifade etti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Bahçelievler Belediye Başkan adayı olan Mehmet Yiğit Çelik'in gençliği ve tecrübesizliği konusunda yapılan eleştirilere sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Babacan, kendi tecrübesine atıfta bulunarak, 34 yaşında ekonomi bakanı olduğunu ve bu görevi sırasında enflasyonu tek haneli rakamlara düşürme başarısı gösterdiğini hatırlattı.

Babacan, sosyal medya paylaşımında, genç bir meclis üyesi adayının sadece genç göründüğü için, özellikle gençler tarafından eleştirildiğini belirtti. Bu durumu ele alarak, genç siyasetçilerin siyasette yer almasının önemini vurguladı. Babacan, "her seçim bilgisayar oyunu oynuyor taklidi yaparak genç görünmeye çalışan siyasetçilerdense" genç ve dinamik isimlerin siyaset sahnesinde yer almasını tercih ettiğini ifade etti.

DEVA Partisi'nin gençlerle birlikte yürüme kararlılığını vurgulayan Babacan, "Biz her kademede gençlerle birlikte yürümeye devam edeceğiz" diyerek, genç adaylara olan inancını ve desteğini dile getirdi. Babacan'ın, "Bakma böyle genç göründüğüne. Enflasyonu tek haneye indirdi :)" şeklindeki paylaşımı, kendi başarısını örnek göstererek, genç siyasetçilere duyulan önyargıları kırmaya yönelik bir girişim olarak değerlendirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN