Babacan'dan 'Kanal İstanbul parası'na tepki: Darphane, rantın hatırasını basmış

Babacan'dan 'Kanal İstanbul parası'na tepki: Darphane, rantın hatırasını basmış

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'hayalim' dediği ve tüm itirazlara rağmen geçtiğimiz günlerde ilk adımın atıldığı Kanal İstanbul için hatıra parası basılmasına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'hayalim' olarak nitelendirdiği, tüm bilim çevresinin kesin bir dille itiraz ettiği, muhalefetin ise '1 kuruş bile ödeme yapmayacağız' dediği, tartışmalı proje Kanal İstanbul için hatıra parası basıldı.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan gümüş para, 300 liradan satışa sunuldu.

'DARPHANE, RANTIN HATIRASINI BASMIŞ'

DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan ise söz konusu hatıra parasına tepki gösterdi. Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Babacan, "Darphane; halkımızın fakirleştiği günlerde birilerinin rant peşinde koştuğunun hatırasını basmış. Merak etmesinler unutmayacağız" ifadelerini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN