Babacan'dan MKE fabrikasında şehit olan işçilerin ailelerine ziyaret

Babacan'dan MKE fabrikasında şehit olan işçilerin ailelerine ziyaret

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda olan patlamada hayatını kaybeden işçilerin ailelerini ziyaret etti.

10 Haziran'da MKE roket ve patlayıcı fabrikasında meydana gelen patlamada Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 5 işçinin hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, patlamayla ilgili uzman müfettişlerin gerekli inceleme ve soruşturma kapsamında görevlendirildiğini ifade etmişti.

BABACAN’DAN ZİYARET

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki MKE fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Mehmet Kutlu, İbrahim Özdemir ve İhsan Küçükerdem’in yakınlarını Elmadağ’daki evlerinde ziyaret etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN