Babacan'dan 'tevhid' bayrağı taşıyan kişiye yumruklu saldırıya tepki

Babacan'dan 'tevhid' bayrağı taşıyan kişiye yumruklu saldırıya tepki

DEVA Partisi lideri Babacan, İstanbul'da "Şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" yürüyüşü sonrasında Kelime-i Tevhid bayrağı açan İsmail Aydemir'e yumruk saldırıyı "Gençleri ayrımcı siyasete teslim etmeyeceğiz." sözleriyle tepki gösterdi. Saldırıyı gerçekleştiren gence seslenen Babacan, bir gün hep birlikte oturup Türkiye'nin geleceğini konuşmayı umduğunu ifade etti.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Gaziantep'te düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Gazze mitingi dönüşünde yaşanan yumruklu saldırıya değinen Babacan, gençleri öfkeyle dolduran ve onları kendi insanlarına düşman eden zihniyetle mücadele edeceklerini belirtti. Yumruk yiyen vatandaşın saldırganı affetmeye hazır olduğunu ve siyasetçilerin bu durumu savunmadığını söyleyerek, ifade özgürlüğünün önemine dikkat çekti. Ayrıca, gençlerin siyasi amaçlar için maşa olarak kullanılmasına izin vermeyeceklerini vurguladı.

ty.jpeg

Babacan, Türkiye'nin siyasi ikilemlere sıkıştırılmaması gerektiğini, birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini söyledi. Depreme kurban verilen yavrularımızın durumuna da değinen Babacan, Hatay'da yaşanan trajik yangın olayını anarak, yavruları rahmetle andı ve ailelerine başsağlığı diledi.

Gazeteciler Günü'nü kutlayan Babacan, özgür basının önemini vurgulayarak, gazetecilerin tehditler altında çalıştığını belirtti. Yerel seçimlerde DEVA Partisi'nin kendi adıyla, logosuyla ve kendi adaylarıyla katılacağını, temiz ve düzgün yönetim için çalışacaklarını ifade etti. Babacan, çiftçi ve esnafa yerel destek sağlayacaklarını, Türkiye'nin her yerinden gelen vatandaşların DEVA Partisi'ne destek verebileceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN