Babacan'dan 'yedili masa' cevabı: Altına bakıyorum üstüne bakıyorum yok

DEVA Partisi lideri Babacan, Niğde ziyareti sırasında bir vatandaşın "Yedili masanın bir adayı olur mu" sorusuna "Yedili masa diye bir şey yok. Ben altılı masada oturuyorum, orada yedinci bir kişi yok. Yedinci kişi var diyen, yalan söylüyor. Masanın altına bakıyorum yok, üstüne bakıyorum yok" diye cevap verdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Niğde’de partisinin il başkanlığı binasının açılışına katıldı. Babacan, açılış sonrası esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Bir gencin "Yolsuzluk üzerine bir yanlış mı var? Yoksa politikalarımız mı yanlış? Yoksa üretime dayalı bir yanlışımız mı var?" sorusu üzerine DEVA Partisi lideri, şunları söyledi:

"Hepsi yanlış. Doğruları, biz 12 tane eylem planı ile ortaya koyduk. 10 tane daha geliyor. 22 eylem planı yan yana koyduğunda hepsinin çözümü var, sadece ekonomi değil, hepsinin çözümü var. Çünkü ekonomi politikaları ile bu ülkenin ekonomisi artık düzelmez. Ülkede hukuk ve adaleti güçlendirmek gerekiyor. Ülkede göç politikası gerekiyor, ülkede dış politika gerekiyor, eğitim politikası gerekiyor. Ancak öyle bu ülkenin sorunları çözülür."

'YEDİLİ MASA DİYE BİR ŞEY YOK'

Bir başka vatandaşın "Yedili masanın bir adayı olur mu" sorusu üzerine ise Babacan, "Yedili masa diye bir şey yok. Ben altılı masada oturuyorum, orada yedinci bir kişi yok. Yedinci kişi var diyen, yalan söylüyor. Masanın altına bakıyorum yok, üstüne bakıyorum yok. Olmayana, var demek; yalan" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN