BAE'de Sedat Peker'in pasaportuna el konuldu iddiası

BAE'de Sedat Peker'in pasaportuna el konuldu iddiası

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in pasaportuna Birleşik Arap Emirlikleri tarafından el konulduğunu ileri sürdü.

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Yeniçağ TV'de Emre Kulcanay'ın sunduğu youtube canlı yayınında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özdil, Sedat Peker’in avukatı ile konuştuğunu belirterek Sedat Peker’in ailesiyle birlikte "dijital tecrit" altında tutulduğunu, pasaportuna el konularak başka bir ülkeye gitmesinin engellendiğini öne sürdü.

‘PASAPORTUNA EL KOYULDU’

Peker’in açıklama yapmaması hakkında konuşan Özdil, "Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında yapılan görüşmeler neticesinde -artık Türkiye ne dedi, ne verdi onu bilemeyiz ama- Sedat Peker ve ailesinin şu anda bir 'dijital tecrit'e alındığını biliyoruz. Nereden biliyoruz? Sedat Peker'in avukatı bunu söylüyor. Ben de kendisine sordum, avukatına, bunu anlattı. Nedir bu dijital tecrit? Demişler ki, "Kardeşim sen şu anda tweet atmayacaksın. Sen şu anda video doldurmayacaksın. Pasaportuna da el koymuşlar. Ben buradan çıkayım, başka bir ülkeye gideyim de diyemez” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN