Bahçeli'nin adaylık açıklamasına İYİ Parti'den yanıt: Demek ki kendisi de bittiğinin farkında

Bahçeli'nin adaylık açıklamasına İYİ Parti'den yanıt: Demek ki kendisi de bittiğinin farkında

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden adaylığına ilişkin tartışmalar devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak, Erdoğan'ın adaylığı üzerine açıklama yapan MHP lideri Bahçeli'yi eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığına ilişkin açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız nettir, o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi. Bahçeli'nin açıklamasına, İYİ Parti'den yanıt gecikmedi.

BAHÇELİ: ÖNÜNDE HERHANGİ BİR ENGEL YOK

Partisinin Kızılcahamam toplantısında konuşan Bahçeli, bazı çevrelerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar aday olamayacağı yönünde propagandalara başladığını belirterek, şunları kaydetti:

Bu maksatlı ve mesnetsiz tartışma genişletilip buna benzer kuşkulu isimler ortamı germeye kalkışırlarsa üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmekten kaçınmayız, çekinmeyiz, geri durmayız. Nitekim Cumhurbaşkanı'nın en az üç dönem seçilebilmesi amacıyla gerekli yasal düzenlemenin yapılmasına var gücümüzle çalışır, bunu da başarırız. Hiç kimse bulanık suda balık avlamasın, kutuplaşmadan rant devşirmenin hevesine kapılmasın, Sayın Erdoğan'ın önünü keseceğini zannetmesin, ham hayal peşinde de koşmasın.

ERDEM: DEMEK Kİ KENDİSİ DE 2. DÖNEMİN BİTTİĞİNİN FARKINDA

Bahçeli'nin ifadelerine İYİ Parti Hukuk Genel Başkan Yardımcısı Erdem, sosyal medya hesabından yanıt verdi. Erdem, Bahçeli'nin sözlerini işaret ederek, "Demek ki kendisi de Sayın Erdoğan’ın 2.döneminin bittiğini farkında!" diye konuştu.

İYİ Partili Erdem'in açıklaması şu şekilde:

Sn. Bahçeli diyor ki “Cumhurbaşkanı’nın en az üç dönem seçilebilmesi için yasal düzenlemenin yapılmasına var gücümüzle çalışırız”

Demek ki kendisi de Sn.Erdoğan’ın 2.döneminin bittiğini farkında! Siz kimi isterseniz aday gösterin Sn.Bahçeli! Her ihtimalde seçimi kaybedeceksiniz!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN