Bakan Kirişci: MHP'nin mitingleri bazılarını ürkütüyor

Bakan Kirişci: MHP'nin mitingleri bazılarını ürkütüyor

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, MHP Osmaniye İl Başkanlığı ziyaretinde, Cumhur İttifakı birlikteliğinin özellikle son günlerde bazı çevrelerin ülke içindeki ve yurt dışındaki insanların dikkatini çektiğini belirterek, "Özellikle Milliyetçi Hareket Partisi'nin düzenlemiş olduğu mitingler, bazılarını telaşlandırmakta, ürkütmekte. Beklenti çünkü daha farklıydı" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Bakan Vahit Kirişci, Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısı’na katılmak üzere Osmaniye’ye gitti.

MHP Osmaniye İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Kirişci, Cumhur İttifakı'nın ülke ve millet adına oluşturulmuş önemli bir ittifak olduğunu belirterek, "Tabii ki 2023 yolunda iki partinin Cumhur İttifakı çatısı altındaki birlikteliği, ana ekseni oluşturuyor. Bu, liderlerimiz düzeyinde en üst noktada oluşturulmuş ve devletimiz, milletimiz, ülkemiz adına oluşturulmuş önemli bir ittifak.

'MHP MİTİNGLERİ BAZILARINI ÜRKÜTÜYOR'

Bu birliktelik özellikle son günlerde hem bazı çevrelerin ülke içindeki hem de yurt dışındaki insanların dikkatini çekmektedir. Çünkü özellikle Milliyetçi Hareket Partisi'nin düzenlemiş olduğu mitingler, bazılarını telaşlandırmakta, bazılarını ürkütmekte. Beklenti çünkü daha farklıydı.

5825972.jpg

'LİDERLİK ALLAH VERGİSİ'

Ama çok şükür pandemi ve sonrasında Rusya, Ukrayna savaşı ile birlikte bir lider diplomasisi dünyaya mührünü vurdu. 'Ben liderim' denilmeyle, lider olunmaz. Liderlik bir Allah vergisidir. Bu aziz milletin yöneticileri belirli aralıklarla da olsa bu tür liderlere kavuşmuştur. 20 yıldan beri bizim de liderimiz Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, artık dünya gündemini belirleyen bir ülkenin aynı zamanda lideri olmuş oldu.

Zaten mazlumların umuduydu, mazlumların umudu olduğunu son dönemde daha fazla hissettirir hale geldi. 'Dünya 5'ten büyüktür' deme cesaretini BM'nin kürsüsünden dile getirdi. 'Daha adil bir dünya olmalı' ifadesiyle de dünyadaki haksızlıklara tabiri yerindeyse, haykırmış oldu. Bunun altını dolduruyoruz şu anda ülke olarak" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN