Bakan Kirişçi yardım isteyen vatandaşı tersledi: Daha adını söyleyemiyorsun

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Osmaniye’de; Akdeniz Kahramanmaraşlılar Federasyonu'nu ziyaret etti. Bakan Kirişçi'nin kendisine sulama konusundaki sorunlarını anlatan İbrahim Kalencik adlı bir vatandaşı tersleyerek “Sen daha adını söyleyemiyorsun” demesi dikkat çekti. Kalencik daha sonra adını söyleyerek yardım talebini yineledi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti Osmaniye İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Seydi Gülsoy ve parti yöneticileriyle görüştü. Bakan Kirişci, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, görev süresinde 46 ilde 70'ten fazla program yaptıklarını, kentte de Tarım Sektör Temsilcileri Toplantısı'nın 31'incisini düzenleyeceklerini söyledi. Programlarının yarın Hakkari'de devam edeceğini belirten Kirişci, Türkiye'nin dört bir yanında bakanlıkça yaptıkları ve yapacakları çalışmaları ele alacaklarını dile getirdi.

1-008.jpg

BU GÖLETİMİZ NE OLACAK?

Bakan Kirişci, kentteki programları kapsamında Akdeniz Kahramanmaraşlılar Federasyonuna da ziyarette bulundu. Federasyon Başkanı Yunus Temiz, Kirişci'ye el dokuması kilim ile kılıç hediye etti. Kirişci'nin buradaki ziyaretinde İbrahim Kalencik, “Sayın Bakanım, Düziçi’nin sulamasıyla ilgili... Dedemden kalan bir su var orada. Ben çocukluğumda iyi hatırlıyorum. Bu göletimiz ne olacak? Biz yanıyoruz” dedi.

2-003.jpg

ADINI SÖYLEYİP YARDIM TALEBİNİ YİNELEDİ

Bakan Vahit Kirişci ise sorununu anlatan vatandaşa, “Daha adını bile söyleyemiyorsun… Bir de dedemden kaldı bilmem ne" şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine adını söyleyen vatandaş Bakan Kirişci'ye, "Ben İbrahim Kalencik. Amcanın kayını, Ökkeş amcanın kayını. Eski köy işletmelerinin şefi, Düziçi zabıta müdürü, çiftçi. Ufak da olsa çiftçi. Yardımınızı bekliyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN