Bakan Murat Kurum'dan Ankara Belediyesi'ne 'Çengi' benzetmesi

Bakan Murat Kurum'dan Ankara Belediyesi'ne 'Çengi' benzetmesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde toplu açılış törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada CHP'ye ve Ankara Belediyesi'ne yüklenen Bakan Kurum, 'çengi' benzetmesi yaptı. 'Çalgı eşliğinde oynamayı meslek edinmiş kadın' anlamına gelen 'Çengi' ifadesiyle Ankara'yı Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetine teslim etmeyeceklerini söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde hayata geçirilen yatırımlar dolayısıyla Hanlarönü Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Beypazarı'na verdikleri sözleri yerine getirmenin sevincini yaşadıklarını belirten Kurum, ilçenin marka değerine değer katacak tüm yatırımlar ve projelerin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Konuşmasının devamında CHP ve Ankara Belediyesi'ne yüklenen Murat Kurum, mevcut yönetimi 'çengi'ye benzetti.

Geçtiğimiz Ekim ayında TOKİ tarafından yapılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açılışı yapılan 637 bin metrekarelik alanda kurulu Başkent Millet Bahçesi'ni 20 günde 2 milyon kişinin ziyaret ettiğini dile getiren Kurum, şunları kaydetti:

"İnşallah millet bahçelerimizle çevre yatırımlarımızla Ankara'yı Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetine, reklam, algı, çalgı, çengi belediyeciliğine teslim etmeyeceğiz. Ne güzel söylemiş Hazreti Mevlana, 'Dert insanı yollara düşürür.' Biz, milletimizin derdiyle hemdert olduk ve o dertlere deva bulmak için yollara düştük. Çünkü biz eser ehliyiz. Bizi, 'karanlık ajanslar tarafından' üretilen tartışmaların içinde bulamazsınız. Bizi, dedikoduların, iftiraların, ithamların, karanlık senaryoların peşine takılıp gidenlerin arasında bulamazsınız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN